Vill du veta mer?

Har du sett någon av våra filmer och vill veta mer om vad som ligger bakom att dessa och många andra filmer på samma tema som skapats? Vi har då två tips för dig.

Fler filmer du kanske tycker om

Vi på Barfota Productions tycker om film. Här vill vi ge förslag om andra filmer, som vi varken producerat eller distribuerar, men som vi tycker om och gärna rekommenderar.

Nån att samtala med om livsåskådningsfrågor

Du har kanske sett någon av våra filmer Barfota Rop eller Jesus Revolution och vill komma i kontakt med någon som kan berätta mer om kristen tro och hur du kan gå vidare och få svar på de ev. frågor och funderingar som du har?

Många tycker det är till hjälp att gå en Alpha kurs. Alpha är en social mötesplats som utforskar grunderna i den kristna tron. Varje tillfälle bjuder på en ny fråga om tro och är utformad för att skapa samtal. Det är helt enkelt en öppen, informell och ärlig plats för att utforska och diskutera livets stora frågor tillsammans.

Mats Nyholm, som är präst i S:ta Clara Kyrka i Stockholm har också erbjudit sig att hjälpa till att hjälpa dig vidare med dina frågor om kristen tro som du fått efter att du sett våra filmer. Du når Mats på epost Mats.nyholm@svenskakyrkan.se eller genom att skicka ett SMS till 0704467104