Journey To Bethlehem

SF Studios har nu satsat på att köpa in en kristen julfilm som heter ”Journey to Bethlehem” och har bjudit in Barfota Productions att hjälpa till som kommunikatör för filmen. 

En ung kvinna som bär på ett otroligt ansvar. En ung man sliten mellan kärlek och heder. En svartsjuk kung som är beredd att göra allt för att behålla sin krona. Detta musikaliska juläventyr för hela familjen väver samman klassiska julmelodier med humor, tro och nya poplåtar för att berätta den största historien någonsin – den om Maria och Josef och Jesu födelse.

Photo credit: Manolo Pavon Copyright: © 2023 Road To Bethlehem, LLC, Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc., and TSG Entertainment II LLC. All Rights Reserved.

Filmen är regisserad av den fyrfaldigt Grammy®nominerade Adam Anders. Han var i många år exekutiv musikproducent för tv-serien “Glee”. Han har sålt över 100 miljoner skivor och jobbat med artister som Jonas Brothers, Miley Cyrus, Andy Grammar och Ceelo Green. Hans musik har hörts i filmer som “High School Musical”, “The Wedding Planner”, “Captain Underpants” och “Rock of Ages”.

Photo credit: Manolo Pavon Copyright: © 2023 Road To Bethlehem, LLC, Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc., and TSG Entertainment II LLC. All Rights Reserved.

I rollerna ser vi Fiona Paloma, Milo Manheim, Omid Djalili, Rizwan Manji samt Antonio Banderas som kung Herodes.

Kommentarer om filmen

”Det är en färgsprakande, dramatisk resa där man följer Maria och Josefs inre och yttre kamp i deras stora uppdrag, att ta emot Guds son” (Maria Viklund, Barfota Productions) 

”Världens viktigaste berättelse måste berättas” (Mats Nyholm, S:ta Clara Kyrka).

Premiär för Journey to Bethlehem – 1 December 2023.

För frågor gällande filmen kontakta: maria@barfotaproductions.se (sms 0702-171625)

Bästa julklappen för dina medarbetare

Bjud personalen på en makalös upplevelse med julens budskap! Boka en gruppvisning på en valfri tid och plats som passa er.
Kontakta: maria@barfotaproductions.se (sms 0702-171625) så gör vi vårt bästa för att hjälpa er.

Länkar

Filmstaden: https://www.filmstaden.se/film/NCG766662/journey-to-bethlehem

Officiell hemsida: https://www.journeytobethlehemmovie.com/
IMDb: https://www.imdb.com/title/tt13848804/

Trailer (Svensk text): https://vimeo.com/875590960
Trailer (Engelska): https://www.youtube.com/watch?v=EFXcEWalXBI

Digitala affischer, trailer, mm för nedladdning: https://www.journeytobethlehemmovie.com/resources samt https://www.journeytobethlehemmovie.com/videos-photos